Uitbreiding team KLINISCH BIOLOGEN: Apr. Bioloog Maaike Godefroid

WiKnipselj zijn verheugd u mogen te melden dat vanaf 1 oktober het team van klinisch biologen in Labo Maenhout versterkt wordt. Wij verwelkomen Maaike Godefroid die zich voornamelijk zal toeleggen op de medische microbiologie en moleculaire diagnostiek. Daarnaast zal zij de belangrijke functie uitoefenen van kwaliteitsverantwoordelijke. Deze laatste functie past binnen de visie van Labo Maenhout, waar wij geloven dat, binnen de medische sector,  kwaliteit het moet halen boven kwantiteit.

Maaike volgde haar opleiding aan de Universiteit Gent, waar zij in 2010 het master diploma Farmaceutische Wetenschappen behaalde. Daarna vervolledigde zij haar specialisatie tot klinisch bioloog in de laboratoria van UZ Gent, ASZ Aalst en AZ Sint-Jan Brugge. Tijdens haar opleiding heeft zij ervaring opgedaan in de drie deeldomeinen van de klinische biologie, wat geleid heeft tot een brede kennis van de klinische chemie, hematologie en medische microbiologie. In ASZ Aalst kwam zij ook voor het eerst in contact met dienstverlening naar huisartsen toe, waardoor zij heel goed weet hoe ze moet inspelen op de specifieke noden van de huisartsgeneeskunde.

Vlotte communicatie en streven naar kwaliteit draagt zij hoog in het vaandel en zijn belangrijk voor een goede dagelijkse werking en dienstverlening van Labo Maenhout. Voor al uw vragen kan u haar rechtstreeks bereiken via de telefoon (056/625072) of via e-mail (MaaikeGodefroid@labomaenhout.be). U zal haar hoogstwaarschijnlijk in de komende maanden beter leren kennen en wij hebben er het volste vertrouwen in dat dit zal leiden tot een vruchtbare samenwerking en dat zij een meerwaarde zal betekenen voor de dagelijkse werking van uw praktijk.